Altınordu Eskipazar Spor Kompleksi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen proje kapsamında yarı olimpik yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu bölgeye kazandırılıyor. Atletizm pisti ve futbol sahalarının ardından yüzme ve salon sporlarını kapsayan yeni yatırımla Eskipazar modern bir spor merkezi haline geliyor.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan protokol doğrultusunda yürütülen projede kolon imalatı ve dolgu çalışmaları sürerken, tesis adım adım yükseliyor. 25 metre uzunluğunda yarı olimpik yüzme havuzu ve modern donanımlara sahip çok amaçlı spor salonu, sporculara ve vatandaşlara hizmet verecek.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Eskipazar Spor Kompleksi, gençlerin, sporcuların ve ailelerin buluşma noktası olacak; Altınordu’nun sosyal ve sportif yaşamına önemli katkı sağlayacak.

Muhabir: Alahattin Kök