Vali Sayın Muammer Erol, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, hekimler ve tüm sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür etti. Sağlık hizmetlerinin toplum için önemine dikkat çekti.

Ordu Valisi Muammer Erol, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Türk milletinin gururu olan doktorlar ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Vali Erol, mesajında sağlık çalışanlarının insan hayatına dokunan ve yaşamı kolaylaştıran çalışmalarına vurgu yaptı.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile hareket eden bir neslin temsilcileri olarak, güçlü ve müreffeh bir devletin sağlıklı bireylere sahip olmasına bağlı olduğunu belirten Vali Erol, hekimlerin yetiştirilmesinin ve sağlık personelinin kendilerini geliştirmesinin önemine değindi.

Vali Erol, sağlık hizmetlerinin sunumunda görev alan çalışanların devlet-vatandaş arasındaki hizmet akışını büyük sabır ve özveriyle yerine getirdiğini belirterek, “İnsanı yaşatmayı esas alan bu zor fakat bir o kadar kutsal vazifeyi yerine getirmek için azimle mesai yapan tüm sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyor, kendilerine üstün başarılar diliyorum” dedi.

Mesajında, hekimler ve sağlık personelinin toplum sağlığına sağladığı katkılara dikkat çeken Vali Erol, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak başarı ve mutluluklar diledi.

Muhabir: Alahattin Kök