Tokat’a bağlantı sağlayan Aybastı ilçesi Pelitözü Mahallesi’nde yol modernizasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Zorlu arazi yapısı ve iklim şartlarına rağmen başlatılan asfaltlama çalışmalarıyla, bölge ulaşım açısından daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor.

Pelitözü Mahallesi’ni Kızılot Yaylası üzerinden Tokat’ın Bozcalı Beldesi’ne bağlayan ve Aybastı’dan Tokat’a kestirme güzergâh olarak bilinen yolun toplam 6 kilometrelik kısmında çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda, güzergâhın 3.3 kilometrelik bölümünde asfaltlama işlemleri tamamlandı. Kalan kısmın ise kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

KORGAN ÇİSELİ ŞELALESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI
KORGAN ÇİSELİ ŞELALESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI
İçeriği Görüntüle

Son 6 yılda Aybastı genelinde 82 kilometre asfalt yol, 27 kilometre beton yol çalışması tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunuldu. Yapılan yatırımlar sayesinde ulaşımda güvenlik, konfor ve süre açısından ciddi kazanımlar elde edildi.

Muhabir: Haber Merkezi