Önceki dönem Millî Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki heyetle Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek üretim ve istihdam çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Fatsa’da sanayi ve üretim odaklı ziyaret programı gerçekleştirildi. Önceki dönem Millî Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, AK Parti Batı Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Selman Altaş, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva’nın katıldığı programda Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletmeler ziyaret edildi.
Yedi firma ziyaret edildi
Heyet, program kapsamında İbişler Tekstil, Netaş Bentonit, Enez Demir Çelik, Misa Platform, Bıçakcılar Makina, Aykonsan Aydın Kontraplak ve Belfor Tekstil firmalarını ziyaret etti.
İşletmelerde yürütülen üretim faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet, firmaların çalışmaları ve bölge ekonomisine sağladıkları katkıları değerlendirdi.
Üretim ve istihdam vurgusu
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’nın sanayi altyapısını güçlendirmek, üretimi artırmak ve istihdam olanaklarını geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Üretim yapan ve şehrin istihdamına katkı sağlayan işletmelere teşekkür eden Kibar, güçlü sanayinin güçlü ekonomi ve gelişen Fatsa hedefinin önemli bir parçası olduğunu ifade etti.
Kibar, sanayicilerle iş birliği ve dayanışma içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.





