Yeniden Refah Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı heyeti, Ordu Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti. Görüşmede şehir gündemi ve vatandaş talepleri ele alındı.
Yeniden Refah Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı heyeti, Ordu Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Ordu’nun güncel meseleleri üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Görüşmede özellikle Altınordu ilçesinin durumu, şehir genelinde gündemde olan maden sahaları ve vatandaşlardan gelen talepler ele alındı. Heyet, çözüm bekleyen konular ve şehrin gelişimi için yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Vali Muammer Erol’a nazik kabulleri ve ev sahipliği dolayısıyla teşekkür edildi. Açıklamada ayrıca, Ordu’nun gelişimi için ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.
KRİTİK BAŞLIKLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Yeniden Refah Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı heyeti, Ordu Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti. Görüşmede şehir gündemi ve vatandaş talepleri ele alındı.
Muhabir: Alahattin Kök
Yorumlar
Trend Haberler
Ordu’nun 30 Yıllık Vosvos Hafızası
Ordu’da Trafik Denetimleri Hız Kesmiyor
OBBKT YENİ SEZONA “YOLDAN ÇIKAN OYUN” İLE MERHABA DİYECEK
Fatsa’da Velilere Yönelik Tanışma Programı Gerçekleştirildi
BÜYÜKŞEHİR’DEN AYBASTI’DA YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMASI
Ordu'da Torbacılar Yine Enselendi





