DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045672-2,51%
Ordu

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ORDU’NUN MARKASI TÜRKİYE’YE AÇILIYOR!

ORDU’NUN MARKASI TÜRKİYE’YE AÇILIYOR!

ABONE OL
9 Kasım 2023 10:01
ORDU’NUN MARKASI TÜRKİYE’YE AÇILIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ORDU’NUN MARKASI TÜRKİYE’YE AÇILIYOR!

Ordu’nun ünlü güzellik markası KDR Zorlu Türkiye’ye yayılıyor. İşletme sahibi Kader Zorlu franchise sistemiyle 81 ilde olacaklarını açıkladı.
Ordu’nun markası KDR Zorlu Türkiye’ye açılıyor
Ordu’da 13 yıl önce kurulan KDR Zorluk Güzellik Merkezi artık Türkiye’ye yayılıyor. Ordu’dan sonra ikinci şube Ankara’da açılacak.
Sahipliğini Ordu’nun başarılı iş insanı Kader Zorlu’nun yaptığı KDR Zorlu Güzellik yenilikleri takip ederek kendi alanında bir marka oldu.
İşletme Ordu’nun dışına çıkma kararı.
İşletme Sahibi Kader Zorlu” 13 yıl önce bu yola çıktık. Sektörümüzdeki tüm yenilikleri anında Ordu’ya getirdik. KDR Zorlu bir marka oldu. 81 ilden müşterilerimiz var. Onlardan gelen istekle Türkiye’ye açılmaya karar verirdik. 81 ilde franchise sistemiyle şubeler açacağız. Bunun için gerekli ekibimiz var “dedi.
Ankara’da şube açıyor
KDR Zorlu’nun ikinci şubesi Ankara’da açılacak. KDR Zorlu Ankara’nın 3 ay içerisinde hizmete girmesi planlanıyor. Kader Zorlu,” KDR Zorlu Ankara’nın yüzü olacak” şeklinde konuştu.
Kader Zorlu Ordu’da başarılı işlere imza atmasıyla dikkat çekiyor. Zorlu iş hayatındaki başarısını, sosyal sorumluk projeleri ve siyasette de gösteriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.