DOLAR 32,4070 0.1%
EURO 34,7931 -0.02%
ALTIN 2.397,830,06
BITCOIN 19333714,09%
Ordu

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRESİ KURULUYOR

KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRESİ KURULUYOR

ABONE OL
9 Mart 2023 16:56
KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRESİ KURULUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğal afetler ve deprem konusunu sürekli gündemde tuttuklarını aktaran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, birçok ilçenin ise imarını çözüme kavuşturduklarını belirtti.
Risk Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm adıyla bir daire başkanlığı kuracaklarının altını çizen ve kentsel dönüşüme önem verdiklerini vurgulayan Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti:
“6 Şubat’tan öncesi ve sonrasına bakarsak burada da depremsellik öne çıkıyor. Biz bu konuyu birkaç senedir gündemde tuttuk. Doğal afetlere karşı tedbir almamız gerektiğini belirterek imar konusunu hep ele aldık. İmarda konu bir rant dönüşümü değil, aslında çağdaş yaşam kalitesi ve aynı zamanda da ülke sorunudur. Bunların hepsini ele aldık. Şu ana kadar 11 ilçemizin imarını çok şükür sürdürdük, geliştirdik. Burada en önemli konu depremsellik. Bununla ilgili Risk Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm adıyla bir daire başkanlığı kuracağız. Kentsel dönüşüm konusunu çok ciddi bir şekilde ele almamız için bununla ilgili bir şirket de kurduk. 4 yılımızın 2 yılı pandemiyle geçti. Son yılda deprem ağırlıklı olarak çalışmalar ağırlıklı olacak”

ordu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.